Afb.: Saxofoon

SMPN®

opgericht 16 augustus 1996

U bent hier: » startpunt website » concerten » agenda

 

De Stichting Muziek Promotie Nijkerk (SMPN®) organiseert muzikale uitvoeringen van topkwaliteit. Jaarlijks komen er liefst 2400 muziekliefhebbers van genieten. Het publiek komt niet alleen uit Nijkerk maar ook van ver daarbuiten. Al meer dan 10 jaar organiseert de SMPN® een divers muzikaal programma.

Concertagenda


Wilt u terugblikken op de concerten van het afgelopen seizoen? Bezoek de terugblikpagina´sStichting Muziek Promotie Nijkerk (SMPN) stopt in 2016 met concerten


Met pijn in het hart heeft het bestuur van de SMPN besloten om 16 januari 2016 met een laatste concert de stichting te ontbinden.

Sinds de oprichting in 1996 heeft het bestuur met veel enthousiasme zo’n 74 concerten georganiseerd voor de gemeente Nijkerk en omgeving. Concerten met een kwaliteit en inhoud waarmee de SMPN kon wedijveren met de uitvoeringen in de grote concertzalen van ons land. Met het doel de inwoners van Nijkerk in de eigen gemeente en voor een aantrekkelijke prijs te laten genieten van klassieke en licht klassieke muziek.

Het bestuur heeft moeten constateren dat de SMPN blijkbaar niet meer voorziet in een behoefte. Het aantal bezoekers van de concerten nam langzaam maar zeker af. De inspanningen door bestuur en vele vrijwilligers staan in geen verhouding meer tot het werk dat werd gedaan maar bovenal tot de kosten die het geven van concerten, met de door de SMPN gewenste kwaliteit, met zich meebrengt.

Het bestuur wenst van ganser harte dat er nieuwe mensen opstaan met nieuwe ideeën en initiatieven die de muziekliefhebbers van Nijkerk en omstreken weer kunnen laten genieten van concerten.


:.  Actueel   .:.  Aanbeveling   .:.  Nieuwsbrief  .:
:.  Links   .:.  Disclaimer   .:.  Inhoudsopgave   .:.  Surftips  .:


Foto's en geluidsopnamen zijn gemaakt in opdracht van de SMPN® of zijn beschikbaar gesteld aan de SMPN en zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze foto´s en geluidsopnamen mogen niet zonder voorafgaande toestemming van de rechthebbende worden gekopieerd of vermenigvuldigd.

De concerten worden mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors: Logo Verhoog Muziek Logo Rabobank Randmeren

Logo van den Tweel Groep Nijkerk Logo Bureau Bos
Afb.: Toegankelijke en betaalbare website nodig? Kijk eens bij HeRiAn internetdiensten te Nijkerk. Webdesign, hosting en domeinnaamregistratie  Ontwerp HeRiAn internetdiensten Nijkerk
Telefoon: 033 707 99 00
Kijk op www.herian.info voor meer informatie.Aantekeningen:


SMPN®
Postbus 1095
3860 BB Nijkerk

© SMPN
2004-2016

|Disclaimer|

|Gebruiksregels|

|Surftips|

Pagina geladen in 0.006 seconde